Megjelenhet itthon is az iskolai erőszak? – Pulzus közvéleménykutatás

lövöldözés

Amerika történetének egyik legsúlyosabb lövöldözéseként emlegetik a nemrég megtörtént iskolai erőszakot. A merénylet során 14 diák és egy tanár vesztette életét a Texas állambeli Uvalde városában, egy iskolai lövöldözésben. A 18 éves elkövető, szintén diák volt, egy szomszédos középiskolában.
A merényletet elkövető fegyveres diák legálisan vásárolta két puskát még a támadás előtti héten, nem sokkal a 18. születésnapja után.
Az iskolai vérengzés híre az egész világot megrázta.
A társadalom nem foglalkozik az erőszakkal. Az emberek sokszor nem veszik komolyan a bántalmazást. Azonban erőszaknak nagyon erős pszichológiai háttere van. A lelki nehézségek nagy szerepet játszanak az iskolai lövöldözésekben, és a terrorizmusban is.

A Pulzus applikációban arról kérdeztük a felhasználókat, tartanak-e attól, hogy az iskolai erőszak előbb-utóbb hazánkban is megjelenik?

A válaszadók 22%-át aggasztja a tény, hogy itthon is begyűrűzheti magát az iskolákba a fegyveres erőszak, 10% azonban egyáltalán nem aggódik emiatt.

Te tartasz attól, hogy az iskolai erőszak hazánkban is megjelenhet?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.