Magyarországon is láthatunk szoknyás férfiakat? – Pulzus közvéleménykutatás

Magyarországon is láthatunk szoknyás férfiakat? - Pulzus közvéleménykutatás

Az ókori görögöknél, és rómaiaknál, tunikát és tógát viseltek a férfiak. A fennmaradt szobrok, az amforákon és mozaikokon látható ábrázolás is ezt bizonyítja. Napjainkban egyre több híres heteroszexuális férfi színészt lehet látni manapság szoknyában megjelenni. Feltűnt már olyan férfiakon is, mint Oscar Isaac vagy Brad Pitt. Vannak, akik szerint ez lehet az első lépés ahhoz, hogy az utcán is megjelenjen az új divatszokás.

Hollywoodon kívül a férfi szoknya trend már egy ideje felfutóban van, Carl R. Friend szerint honlapja egy olyan online fórum, ahol férfiak számára népszerűsítik a szoknyaviseletet, mégpedig az öltözködés szabadságának jegyében.

A Pulzus app-ban felhasználóinknak azt a kérdést tettük fel, hogy szerintük lehetséges-e, hogy a közeljövőben itthon is találkozzunk szoknyás férfiakkal?
A válaszadók 55%-a gondolja úgy, hogy nem lesznek láthatóak itthon szoknyás férfiak.

Szerinted van esélye, hogy a közeljövőben Magyarországon is lássunk szoknyás férfiakat?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban, és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.