Az ingyenes mezőgazdasági öntözéstől olcsóbbá válhatnak a zöldségek és a gyümölcsök? – Pulzus közvéleménykutatás

Az ingyenes mezőgazdasági öntözéstől olcsóbbá válhatnak a zöldségek és a gyümölcsök? - Pulzus közvéleménykutatás

A tavalyi évben a történelmi aszály miatt jelentős bevételkiesést szenvedtek el a termelők, ezt növelte az energia és inputanyagárak jelentős – akár sokszoros – növekedése is, amellyel szembesülnie kellett a gazdatársadalomnak.
A kormány a tavalyi aszályokból okulva, idén mérsékelni akarja a mezőgazdasági károkat, ezért ingyenessé teszi a mezőgazdasági öntözést.

A lépéssel talán az idei évben nem csak az öntözhető területek felét fogják ténylegesen öntözni, növelni tudják a vízjogi engedéllyel rendelkező gazdák és a termésbiztonságot.

A Pulzus applikációban arról kérdeztük felhasználónkat, hogy vajon az ingyenes mezőgazdasági öntözéssel olcsóbb lehet a zöldségek és a gyümölcsök ára?
A válaszadók 33%-a szerint nem fog csökkenni az ára a zöldségeknek és a gyümölcsöknek.

Szerinted az ingyenes öltözéstől olcsóbbá válnak a zöldségek és a gyümölcsök?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban, és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.