Magyarország is hűséget fogad Ukrajnának? – Pulzus közvéleménykutatás

Magyarország is hűséget fogad Ukrajnának? - Pulzus közvéleménykutatás

Magyarország is hűséget fogad Ukrajnának? – Pulzus közvéleménykutatás

Egyre élesebben kritizálják Magyarországot Volodimir Zelenszkij ukrán elnök tanácsadói. Mihajlo Podoljak elnöki tanácsadó legutóbb Dúró Dóra kijelentésén, háborodott fel és jegyezte meg: eljön az idő Moszkva veresége után, amikor Magyarország hűséget fog tanúsítani Ukrajna felé.

Dúró Dóra, a Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettese az Izvesztyija című orosz lapnak adott interjúban ugyanis azt nyilatkozta, hogy „Ukrajna NATO-csatlakozása a teljes körű konfliktus kirobbanásának kockázata nélkül csak akkor lehetséges, ha Oroszország jóváhagyja ezt a lépést”
A kritikus nyelvezet nem szokatlan, az elmúlt időben. Magyarország és Ukrajna között egyre élesebb szóváltások történnek.
Kutatásunkban arról kérdeztük a Pulzus kutató felhasználóit, hogy megtörténhet-e az, amit Zelenszkij tanácsadója említ, miszerint Moszkva veresége után Magyarország is hűséget fogad Ukrajnának?

A válaszadók 38%-a nem tudja megítélni, hogy ez be fog-e következni.

Szerinted ez meg fog történni, és Magyarország is hűséget fogad?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban, és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.