Egyetértesz a diákok tüntetésével? – Pulzus közvéleménykutatás

Egyetértesz a diákok tüntetésével? - Pulzus közvéleménykutatás

A napokban az oktatás ügyéért tüntető diákok és rohamrendőrök a budai Várban Orbán Viktor kormányfő hivatala közelében csaptak össze. A Központi Nyomozó Főügyészség csütörtök reggel azt közölte, hogy nyomozást indítottak a Karmelitánál történt rendőrök elleni támadás miatt. Az ügyben egy embert őrizetbe vettek.
A helyszínre érkező rendőrség többször tájékoztatta a Karmelitához érkező tüntetőket, hogy szabálysértést követnek el azzal, ha ott demonstrálnak, majd felszólították őket, hogy menjenek távolabb a rendőrsorfaltól.

A hivatalos tájékoztatás szerint a tömeg egyre agresszívabbá vált és 8 óra körül a rendőrökre támadt; lökdösni kezdték őket, bedöntötték a kerítéselemeket, valamint az építési területre behatolva, kövekkel dobálták és rugdosták a rendőröket. A rendőrség hivatalos közlése szerint „a rendőrökre támadók közül” öt embert előállítottak, velük szemben hivatalos személy elleni erőszak miatt indult eljárás.

A Pulzus kutatásban arról kérdeztük az alkalmazást használókat, hogy egyetértenek-e a diákok tiltakozásával?
A válaszadók 56%-a teljes mértékben egyetért a diákok felháborodásával.

Te egyetértesz a diákok tüntetéses tiltakozásával?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban, és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.