Közösen utaznál számodra teljesen idegenekkel? – Pulzus közvéleménykutatás

Közösen utaznál számodra teljesen idegenekkel? - Pulzus közvéleménykutatás

Utaznál idegenekkel a világ legszebb pontjaira? A magyarok kevésbé nyitottak, az utazásaik során az ismerkedést sem részesítik előnyben. Most azonban a Flash Pack elnevezésű oldal kifejezetten idegenekkel ajánl közös utazást. A nyolcnapos út alatt közel 30 programot szerveznek a nyaralóknak.

A cég küldetése, hogy „egymillió értelmes barátságot hozzon létre” Az utazásaik lényege, hogy teljesen ismeretlenekkel kerülj össze, akikkel az út során olyan kapcsolatot alakíthatsz ki, ami fejlesztheti a csapat csoportdinamikáját és a képességüket a barátságok kialakításában.
A Pulzus kutatásában arról kérdeztük felhasználóinkat, hogy elmennének-e egy közös utazásra, számukra idegen emberekkel?

A válaszadók 26%-a inkább nem utazna idegenekkel.

Te, hogy állsz ehhez, utaznál számodra teljesen idegenekkel?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban, és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.