Stop stroke! szervezett túra program – Pulzus közvéleménykutatás

Stop stroke! szervezett túra program - Pulzus közvéleménykutatás

A szélütés vagy stroke világszerte a második leggyakoribb halálok. A betegséget az érelmeszesedés folyamata idézi elő, mely már évekkel korábban elkezdődik, az esetek többségében a probléma ebben a szakaszában még megelőzhető lenne.

Évente 12 millió stroke eset fordul elő, amelyek során a betegek több mint fele meghal, a megbetegedések száma pedig fokozatosan nő. A Stop stroke! kampány a korai, elsődleges megelőzésre helyezi a hangsúlyt. Ingyenes életmód tanácsokkal és egy különleges túraélménnyel is gazdagodhat az, aki részt vesz a MiND Klinika által szervezett túrán, április elsején a Velencei-hegységben. A böjtöléssel egybekötött túrán dietetikusok és szakorvosok tájékoztatják a résztvevőket arról, hogy mi köze a böjtnek, a testmozgásnak a szélütés megelőzéséhez.
A Pulzus applikációban a felhasználókat a MiND Klinika által szervezett Stop stroke! kampánnyal kapcsolatban kérdeztük.
A válaszadók 87%-a gondolja úgy, hogy az ilyen kezdeményezések hasznosak mindenki számára.

Te hasznosnak tartod az ilyen programokat?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban, és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.