Kockázatos az atomenergia? – Pulzus közvéleménykutatás

Kockázatos az atomenergia? - Pulzus közvéleménykutatás

A japán fukushimai erőmű 2011-es tragédiája után döntött úgy, Németország, hogy felszámolja a nukleáris energiát termelő erőműveit. Így a napokban bezárta az utolsó még üzemelő atomerőműveit, a kockázatosnak vélt technológia miatt. Az energia kiesést a megújuló energiatermelés kiterjesztésével szeretnék pótolni.

Folyamatosan próbálnak átállni szinte teljesen a megújuló energiahordozókra. A legtöbben azonban úgy vélik, hogy a belföldön termelt atomenergia az egyetlen lehetőség, hogy a kormány csökkentse az ipar áramköltségeit. A megújulók csak nagyon sokára fogják tudni helyettesíteni. A Pulzus kutatásában arról kérdeztük felhasználóinkat, hogy kockázatosnak tartják-e az atomenergiát?

A válaszadók 40%-a inkább gondolja kockázatosnak az atomenergiát.

Véleményed szerint kockázatos az atomenergia?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban, és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.