Karácsonykor sor kerülhet nálatok egy családi veszekedésre? – Pulzus közvéleménykutatás

Karácsonykor sor kerülhet nálatok egy családi veszekedésre? - Pulzus közvéleménykutatás

A családok tudatosan próbáljanak pozitív légkört teremteni, megosztani az örömöket és támogatást nyújtani egymásnak az ünnepek alatt. Van azonban néhány gyakori téma forrás, amelyek gyakran okozhatnak feszültséget. Ilyen lehet esetleg a szokások, hagyományok és elvárások – A családoknál gyakran vannak olyan hagyományok és elvárások, amelyeket minden évben betartanak. Ha valaki nem tudja vagy nem akarja ezeket követni, feszültséget okozhat. Az aktuális események és érzékeny témák, például politika esetleg a vallás is konfliktusforrást jelenthetnek a családi összejöveteleken. Vagy a családi szerepek szintén okozhatnak feszültséget, különösen, ha valaki úgy érzi, hogy nem kap elég elismerést vagy tiszteletet. Az ünnepi időszakban az érzelmi stressz és feszültség is növekedhet, ami szint hozzájárulhat a családi konfliktusokhoz. A Pulzus kutatásában arra voltunk kíváncsiak, hogy felhasználóink családjában mekkora az esély egy családi veszekedésre? A válaszadók 40,3%-a szerint egyáltalán nem valószínű, hogy sor kerül egy családi veszekedésre.

Nálatok lehet karácsonykor családi veszekedés?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban, és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.