Hallottál már a Home Staging szolgáltatásról? – Pulzus közvéleménykutatás

Hallottál már a Home Staging szolgáltatásról? Egy professzionális Home Stager tervező bevonásával alacsony költségvetésből javítható a lakás megjelenése, mely által vonzóbbá, rendezettebbé válhat. A szakember nem csupán a lakás berendezésével kapcsolatban ad tanácsot és nyújt szolgáltatást, hanem a megújításban is.

A home staging magában foglalja a helyiségek lehetőségeinek kiaknázását. Egy helyiség vagy lakótér újragondolása során gyakran kiderül, hogy nem is kell sok egy igazán színpompás eredményhez. A home stager a házban található lehető legtöbb elem használatával javítja a szobák képét, kiegészítőkkel és új színekkel frissíti fel azokat.
Ez által felkészíti a lakást akár egy esetleges bemutatásra, mely a legtöbbször gyorsabb, magasabb árú értékesítést eredményez.

Kutatásunkban most arról kérdeztük a Pulzus applikációt használókat, hogy ismerik-e a Home Staging-et?
A válaszadók 40%-a nem találkozott még a Home Staging szolgáltatással.
Te hallottál már a Home Staging szolgáltatásról?
Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!

Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.