Gyógyszer helyett egy feles? – Pulzus közvéleménykutatás

Talán veled is előfordult már, hogy influenzaszezonban levertnek érezted magad, és valaki azt javasolta, hogy guríts le egy felest, és az majd elpusztítja a kórokozókat.

Sokan gondolják azt, hogy a közismerten fertőtlenítő hatású alkoholok belsőleg is működnek, úgy vélik, hogy hatásosak lehetnek akár torokfertőzések vagy a gyomorbajok gyógyítása és megelőzése során is.
De valóban hatásos, ha egy kis házi pálinkával gargarizálunk mikor fáj a torkunk?

A közhiedelemmel ellentétben, kutatások azt mutatták ki, hogy az alkohol fogyasztása különböző betegségek (pl. torokfájás, gyomorrontás, megfázás) kezelésére sajnos nem hatásos.

A Pulzus applikáció felhasználóit most arról kérdeztük, szoktak-e szeszes italt fogyasztani betegségek kezelés vagy megelőzés céljából?

A válaszadók 59%-a soha nem fogyaszt gyógyító céllal alkoholt, csupán 36% szokott néha ilyen apropóból szeszes italt inni.

Te betegség kezelése céljából szoktál alkoholt inni?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!

Legyél Te is vélemény vezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.