Guruló nyaralók – Pulzus közvéleménykutatás

A koronavírus életünk része, és az is marad még ha a járvány lecsengőben van, valószínűleg utána sem lesz minden ugyanolyan, mint korábban.
A járvány életünk minden egyes szegmensére hatással volt, így nem meglepő, hogy utazási szokásainkat is alaposan megváltoztatta.
Sokan még óvatosabban terveznek, a Magyar Turisztikai Ügynökség felméréséből kiderült, hogy tízből hét magyar belföldön utazik idén.
A lakóautó bérlése, vásárlása az idei évben emelkedő tendenciát mutatott, nem csak hazánkban, de egész Európában is.

Sok utazó igyekszik kerülni a tömeget, a zárt terekben összesűrűsödött embereket, így több család választja a lakóautós nyaralást.
Az utazás során az elsődleges szempont ugyanis a biztonság lesz, a lakóautó bérléssel és gyártással foglalkozó cégek legalábbis így gondolják.
Kutatásunkban arra kerestük a választ, hogy a Pulzus felhasználói szívesen utaznának-e lakóautóval nyaralni?

A válaszadók 89% nem indulna lakóautóval nyaralni, csupán 5%-a nyilatkozott úgy, hogy szívesen indulna guruló nyaralóval útnak.
Te tervezel lakóautós nyaralást?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!

Legyél Te is vélemény vezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.