Sikerülhet vissza állítani a magyar nemzeti közösség jogait Ukrajnában? – Pulzus közvéleménykutatás

Sikerülhet vissza állítani a magyar nemzeti közösség jogait Ukrajnában? - Pulzus közvéleménykutatás

Hatalmas a nyomás a magyar kormányon Ukrajna NATO-hoz való közeledése érdekében, ami azonban addig nem támogatja a NATO–Ukrajna Bizottság miniszteri szintű ülésének összehívását, amíg helyre nem állítják a magyar nemzeti közösség jogait Ukrajnában. A NATO-Ukrajna-bizottság célja a katonai szövetség és Ukrajna együttműködésének egyeztetése, amely hosszú távon Ukrajna NATO-csatlakozásával érhet véget.
Azonban a magyar kormány évek óta következetesen blokkolja a NATO–Ukrajna Bizottság összehívását, novemberben azt is megakadályozta, hogy az ukrán külügyminiszter a NATO-külügyminiszterek kétnapos találkozójának teljes hivatalos ülésén ott legyen.

A Pulzus kutatásában arról kérdeztük felhasználóinkat, hogy véleményük szerint sikerülhet-e vissza állítani a magyar nemzeti közösség jogait Ukrajnában?
A válaszadók 53%-a szerint nincs lehet már Ukrajnában visszaállítani a magyar nemzeti közösség jogait.

Szerinted sikerül vissza állítani a magyar nemzeti közösség jogait Ukrajnában?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban, és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.