Pedagógusok, diákok és szülők követeléseinek 9 pontja – Pulzus közvéleménykutatás

Beolvasták a közmédiában a pedagógusok, diákok és szülők követeléseinek 9 pontját. Az M1 Híradóban továbbá ezen kívül az MTVA székház előtti tüntetésről is beszámoltak, amelyet Hadházy Ákos szervezett a közmédia hazugságai ellen.
A kilenc pontban kérik az érdemi és nyilvános párbeszédet az oktatás megreformálásáról, továbbá azt szeretnék elérni, hogy szüntessék meg a pedagógusok lejáratását, megfélemlítését. Kérik a sztrájkjogukat, szeretnének önálló oktatási minisztériumot, kevesebb terhelést a diákoknak és pedagógusoknak, ezen kívül esélyteremtő minőségi oktatást és nevelést. Követelik a versenyképes bérezést, minőségi környezetet a tanuláshoz és tanításhoz, és szakmai szabadságot az oktatásban, valamint korszerű Nemzeti alaptantervet, a szabad tankönyvválasztás lehetőségével.
A Pulzus applikációban arról kérdeztük felhasználóinkat, véleményük szerint van-e arra lehetőség, hogy a követeléseket párbeszédek, és egyezség követi?

A válaszadók 51% gondolja úgy, hogy nem számíthatnak semmilyen változásra.

Szerinted a mozgalom bízhat abban, hogy a követeléseiről érdemi párbeszéd alakul ki?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.