Örülsz a palackokhoz rögzített kupakoknak? – Pulzus közvéleménykutatás

Te is szereted az üdítőket, de aggaszt, hogy a csomagolásuk nem környezetbarát? Ebben a kérdéskörben lépett előre a Coca-Cola azzal, hogy a csomagolástól elválaszthatatlan kupakokkal látta el a palackokat.

Ez nem csak arról szól, hogy többet nem kell keresned a kupakot, mert nem fog elkallódni, de jelentősen csökkenhet az elveszített vagy eldobált, és kevesebb a természetbe kerülő kupakok mennyisége is. Vásárlóként, fogyasztóként csak annyi a dolgod, hogy zárd vissza a kupakot, majd a palackot a kupakkal együtt helyezd el a legközelebbi szelektív hulladékgyűjtőben azzal a jó érzéssel, hogy tettél valamit a környezetedért.

A Pulzus egyik kutatásában arra kérdeztünk rá, hogy felhasználóink mennyire örülnek ennek a fejlesztésnek.

A válaszadók 63%a örömmel fogadta ezt a változtatást, mindössze 17% százalékuk nyilatkozott úgy, hogy nincs oda ezért az újdonságért, míg 20% százalékuk nem foglalt állást ebben.

Te mit gondolsz a Coca-Cola új fejlesztéséről?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.