Mikor végzed el hatékonyabban a napi teendőidet? – Pulzus közvéleménykutatás

Mikor végzed el hatékonyabban a napi teendőidet? - Pulzus közvéleménykutatás

Bizonyos helyzetekben produktívabbak lehetünk, ha rossz a kedvünk. A negatív hangulatnak vannak olyan aspektusai, amelyek növelhetik a produktivitást. Egy új kutatás szerint bizony produktívabbak vagyunk, amikor rosszkedvűek vagyunk. Mit gondolsz miért? Rossz hangulatban az emberek hajlamosabbak a részletekre és hibákra figyelni, ami növelheti a precizitást és a feladatokra való koncentrálást. Egyesek számára a negatív érzelmek, mint a frusztráció vagy a harag, erőteljes motiváló erők lehetnek, amelyek arra ösztönzik őket, hogy bizonyítsanak vagy elérjenek egy célt. A rossz kedv fokozhatja az analitikus gondolkodást és a kritikai megközelítést, ami hasznos lehet a komplex problémák megoldásában. Ezen kívül, amikor nem vagyunk jó kedvűek nem kötünk kompromisszumokat vagy nem vagyunk elnézőek a hibákkal szemben, ami javíthatja a csapat teljesítményét, ha konstruktívan kezelik. A Pulzus kutatásában arra voltunk kíváncsiak, hogy felhasználóink milyen hangulatban produktívabbak. A válaszadók 66,3%-a akkor végzi hatékonyabban feladatait, ha jó kedvű.

Te általában mikor végzed el hatékonyabban a napi teendőidet, feladataidat?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban, és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.