Média fogyasztási szokások – Pulzus közvéleménykutatás

Filmezési szokások – Pulzus közvéleménykutatás

Média fogyasztási szokások – Pulzus közvéleménykutatás

Kutatásunk során arra kerestük a választ, hogy felhasználóink általában hol néznek filmeket és szórakoztató műsorokat. Felhasználóink 41%-a tévén nézi a filmeket és szórakoztató műsorokat, ezt követi a Netflix, mint választási opció, amit a válaszadók 22%-a választott. A Youtube, mint a legnagyobb videómegosztó 14%-ot kapott. Habár profiljában az HBO-Go sokban hasonlít a Nexflixre, ennek ellenére felhasználóink körében elmarad tőle népszerűségben, ugyanis a válaszadók 5%-a használja ezt a felületet általában. A független online gyűjtőoldalak, mint például a hazánkban népszerű Sorozatbarát, összesen a szavazatok 9%-át kapta. 

A tévécsatornák egyre nagyobb figyelmet fordítanak az online felületük fejlesztésére, és az utóbbi években a nézőszám is fokozatos növekedést mutat. Kutatásunk nem vág egybe ezzel a hírrel, ugyanis a Pulzus felhasználóinak csupán 3%-a néz általában ilyen felületen filmet vagy szórakoztató műsort. 

 

A Pulzus  ®  az applikáció létrehozóinak szellemi terméke, a módszer és az alkalmazásával létrejött adatok és következtetések jogosulatlan felhasználása törvénysértés.