Elfogadható a finn miniszterelnök bulizása? – Pulzus közvéleménykutatás

Felszabadult bulizáson kapták a finn miniszterelnököt.
Az önfeledten bulizó Sanna Marin finn miniszterelnök kiszivárgott videóján felszabadult emberek táncolnak, és olykor megölelik egymást. A felvételen többi személy is felismerhető van köztük szintén politikus, műsorvezető, művész, stylist, fotós, influenszer.

Konzervatívabb vélemények szerint, ez a viselkedés nem megengedhető egy miniszterelnöknek, pláne nem a gazdasági és politikai krízisben, ami éppen a világot jellemzi.

Többen nem tetszésüket fejezték ki, Aleksi Valavuori sportkommentátor nem tartja elfogadhatónak videókon látottakat. Ugyanakkor néhány finn úgy gondolja ezen semmi meglepő sincs, hadd bulizzon, nincs ebben semmi megbotránkoztató vagy különös.

A Pulzus kutatásában arról kérdeztük felhasználóinkat, hogy véleményük szerint elfogadható-e egy minisztertől ilyen viselkedés?

A válaszadók 67%-a szerint igen elfogadható, és ezzel nincs semmi probléma.

Szerinted a finn miniszterelnök bulizása elfogadható?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.