Bikinialsó helyett rövidnadrág? – Pulzus közvéleménykutatás

Az Európai Kézilabda-szövetség fejenként 150 eurós bírságot (átszámítva mintegy 540 ezer forintot) szabott ki a norvég női strandkézilabda-válogatott játékosaira, amiért az előírástól eltérően, bikinialsó helyett rövidnadrágban léptek pályára Bulgáriában.

Az Európa-bajnokság előtt bár a norvég válogatott kérték az Európai Kézilabda-szövetséget, hogy rövidnadrágban léphessen pályára, de válaszul csak azt a figyelmeztetést kapták, hogy a szabályok megszegése pénzbírságot vonhat maga után.
Sportági körökben évek óta téma, hogy szakítani kellene a bikinialsóval, amelyet több játékos is megalázónak, illetve kényelmetlennek tart.
A norvég szövetség elnöke úgy nyilatkozott, hogy büszke a csapatra és ideje lenne a szabályokat módosítani.

A norvégok várakozásuk szerint a tettükkel, és az azzal járó sajtófigyelem hatására végre sikerülhet elérni, hogy megváltoztassák sporttág előírásait, amiért már évek óta többen is felszólaltak.
A Pulzus applikációban most arról kérdeztünk benneteket, hogy szakítva a szabályokkal, a strandkézilabdások számára engedélyeznétek-e a rövidnadrágot, vagy inkábba a bikini mellett maradnátok?

A válaszadók 68%-a engedélyezné a rövidnadrág bevezetését a sportolók számára, csupán 16% tette le a voksát a jelenlegi bikini alsó mellett.

Te mit választanál inkább?
Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!

Legyél Te is vélemény vezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.