Az orosz-ukrán háború lezárásának két fő véleménye – Pulzus közvéleménykutatás

Az orosz-ukrán háború lezárásának két fő véleménye - Pulzus közvéleménykutatás

Immár egy éve tart súlyos fegyveres konfliktus Oroszország és Ukrajna között. Az EU és tagállamai továbbra is egységesen támogatják Ukrajnát, és határozottan elítélik Oroszország provokáció nélkül indított, indokolatlan katonai agresszióját.
Az eddig több százezer áldozattal, halottal, sebesülttel járó orosz-ukrán háború lezárására két fő vélemény alakult ki.

Egyesek szerint a háború csak az agresszor Oroszország vereségével érhet véget és ehhez Ukrajnának minden segítséget meg kell adni.
Mások szerint a feleket rá kell kényszeríteni a mielőbbi tűzszünetre és arra, hogy béketárgyaláson rendezzék a vitás kérdéseket.

A Pulzus kutatásában arról kérdeztük a felhasználókat mely véleményen vannak? A válaszadók 56%-a gondolja úgy, hogy a feleket inkább kényszeríteni kellene a békére, míg 24% véli, hogy a háború csak Oroszország vereségével érhet véget

Te melyik állásponttal értesz inkább egyet?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban, és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.