Aggaszt, személyes adataidnak kezelése? – Pulzus közvéleménykutatás

Aggaszt, személyes adataidnak kezelése? - Pulzus közvéleménykutatás

Hazánkban a Pegasus kémszoftverrel sok ártalmatlannak tűnő személyt figyeltek meg, azóta sem derült ki, hogy miért.
Az Európai Parlament Pegasus-különbizottságának elnöke szerint az egyetlen, ami közös a megfigyeltekben, hogy kritikusak a kormánnyal.

A napokban zajlott az Európai Parlament Pegasus Bizottságának a meghallgatása. Varga Judit igazságügy miniszter elutasította a találkozást, jelezve, hogy a nemzetbiztonság nem uniós ügy. Egy demokratikus jogállamban elengedhetetlen, hogy az állami szervek működése átlátható legyen és csak a szükséges adatokat tartsák számon. A Pegasus ügy rámutatott, hogy gyakorlatilag bármilyen megfigyelés lehet jogszerű, valamint adatainkat bármikor felhasználhatják.

A Pulzus applikációjában arról kérdeztük felhasználóinkat, hogy aggasztja-e őket személyes adataiknak hazánkban történő kezelése?
A válaszadók 52%-a aggódik személyes adatainak kezelésével kapcsolatban, 9% azonban egyáltalán nem aggódik, 32%-a megkérdezetetteknek valamennyire aggódik.

Te aggódsz, hogy a személyes adataidat így kezelik?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban, és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.