A szerelmi bánatot is lehet gyógyszerrel kezelni? – Pulzus közvéleménykutatás

A szakítás fáj, nem beszélve arról, hogy a lelki fájdalom fizikai fájdalmat is generál. A kutatók szerint nagyon sok mentális betegség kialakulására lehet hatással egy szakítás, sok esetben okozhat testi panaszokat, amelyek ráadásul komoly egészségügyi problémákhoz is vezethetnek. Okozhat fizikai rosszullétet, álmatlanságot vagy akár depressziót is.

Egy új kutatás szerint hamarosan azonban a szerelmi bánatot is lehet gyógyszerrel kezelni. spanyol kutatók igazolták, hogy a propofol nevű rövid hatású anesztetikum segíthet legyőzni a fájdalmas emlékeket.
A Pulzus kutató applikációban felhasználóink körében arra kerestük a választ, hogy ők hogyan kezelik a szerelmi bánatot?

A válaszadók 28%-a általában nem küzd szerelmi bánattal. 22%-a felhasználóknak pedig inkább elvonul a világ elől egy kis időre.

Te hogyan kezeled a szerelmi bánatodat?
Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!

Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.