Te milyen viszonyt ápolsz a közvetlen kollégáiddal? – Pulzus közvéleménykutatás

A pandémia hatására változtak a munkavállalói és a munkáltatói preferenciák is. Egyre inkább előtérbe került a munkavállalói élmény, mivel a COVID időszak rossz hatással volt a munkavállalók teljesítményére, a megkérdezett munkavállalók csaknem 51 százaléka számolt be romló mentális egészségről és a 18-24 év közötti fiatalok 75 százaléka említett legalább egy káros mentális vagy viselkedési tünetet. A válaszadók majd négyötöde mondta, hogy munkája során stressz érte, és 42 százalékuk állítja, hogy munkahelyi szociális kapcsolataik romlottak.

Egy új kutatás szerint azonban a beosztottak irányába mutatott együttérzés a munkahelyen majdnem minden esetben kifizetődik, és produktívabb munkavállalókat eredményez.
Az elköteleződés a munkavállalói élmény fejlesztésével már rövidtávon is erősíthető.
A Pulzus applikációt használókat most arról kérdeztük, hogy milyen kapcsolatot ápolnak közvetlen kollégáikkal.

A válaszadók 47%-a azt válaszolta, hogy inkább jót, 28% nagyon jó kapcsolatban van munkatársaival, míg 18% nyilatkozta azt, hogy jelenleg nem dolgozik.
Te milyen viszonyt ápolsz a közvetlen kollégáiddal?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!

Legyél Te is vélemény vezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.