Népszerű immunerősítő praktikák – Pulzus közvéleménykutatás

Rendszeresen hallani a közelgő hideg napok kapcsán, hogy amint beköszöntenek, azonnal kezdjük el a réteges öltözködést, és vitaminokkal pótoljuk az ősszel talán ritkábban fogyasztott zöldségeket és gyümölcsöket.
Mivel a hideg idő beköszöntével a kellemetlen tünetekkel járó betegségek is megjelennek, és különféle betegségek terjednek.
A vitaminok, nyomelemek és ásványi anyagok közül az antioxidánsok, A- és E-vitamin, polivitaminok, szelén, cink ajánlottak.

A Pulzus App kutatásában arra voltunk kíváncsiak, hogy felhasználóink milyen népszerű immunerősítőket használnak a téli betegségek megelőzésére.

A válaszadók 53%-a vitaminokkal erősíti immunrendszerét a hideg időben, 8% immunerősítő teát iszik, 7% rendszeresen Béres Cseppet szed.

Te használsz valamilyen immunerősítőt megelőzés céljából?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.