Meglátogatod majd a Nemzeti Összetartozás Hídját? – Pulzus közvéleménykutatás

Meglátogatod majd a Nemzeti Összetartozás Hídját? - Pulzus közvéleménykutatás

A sátoraljaújhelyi Nemzeti Összetartozás Hídja különleges helyszín, mely a magyar nemzeti összetartozás szimbólumává vált. A híd a Zemplén Kalandpark részeként épült, összekötve a Sátoraljaújhelyi Magas-hegy és Szár-hegy csúcsait. Az 500 méter hosszú híd lenyűgöző panorámát kínál a látogatóknak, akik a magasságot és a természet közelségét élvezhetik. Június 4-én ünnepélyes keretek között adják át a Nemzeti Összetartozás Hídját Sátoraljaújhelyen. A világ egyik leghosszabb kötélhídját június 6-tól próbálhatják ki a látogatók. A belépőjegyért ötezer forintot kérnek el. 2017-ben a projekt költségét 2,5 milliárd forintra becsülték, a végleges összegről azonban még nem közöltek adatokat. A híd nem csupán egy építészeti mű, hanem mély szimbolikával is bír. Az elcsatolt területeken élő magyarok számára a híd az összetartozás jelképe, amely emlékeztet a Trianoni békeszerződés következményeire, ugyanakkor a magyar nemzet egységét is hirdeti. A hídon való átkelés élménye az együvé tartozás érzését erősíti minden látogatóban. Megnyitása óta rengeteg turista keresi fel, hogy részesüljön ebben az egyedülálló élményben. A lenyűgöző kilátás és a történelmi emlékezet találkozása különleges jelentőséget ad ennek a helynek. A sátoraljaújhelyi Nemzeti Összetartozás Hídja így nemcsak a természet és az építészet alkotta, hanem a magyar nemzet összetartozásának élő szimbóluma is. A Pulzus felhasználóitól azt kérdeztük meglátogatják-e a hidat. A válaszadók 67,1%-a nem látogat el a hídhoz.

Te tervezed, hogy ellátogatsz?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban, és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.