Bevezetnéd a délutáni sziesztát? – Pulzus közvéleménykutatás

Minden embernek szüksége van egészséges alvásra. Ez szükséges feltétel ahhoz, hogy fizikailag és szellemileg jól érezzük magunkat.

A túl rövid és a túl hosszú pihenés egyaránt káros az egészségi állapotra.
A délutáni alvás a tanulmányok szerint amellett, hogy biztosítja az energia-utánpótlást, segít az agyműködés fokozásában, a problémamegoldó készségek-, a memória- és a tanulási képesség fejlesztésében, ráadásul szabályozza a vérnyomást, segít az optimális súly megtartásában és enyhíti a stresszt is.

Egy kutatás szerint, akik heti legalább háromszor és alkalmanként minimum harminc percet szundikáltak a munkahelyükön, azok 37 százalékkal kisebb eséllyel haltak meg szív- és érrendszeri okokból. A férfi munkavállalóknál még meglepőbb az arány: 64 százalékkal kisebb eséllyel hunytak el a szóban forgó betegségekben, mint a nem sziesztázó kollégáik esetében.

Kutatásunkban most arra kerestük a választ, hogy a Pulzus app felhasználói bevezetnék-e a munkahelyeken a délutáni sziesztát?

A válaszadók 78%-a támogatná a délutáni szundikálást, csupán 9% ellenezné a felvetést.
Te támogatnád a délutáni szieszta bevezetését az itthoni munkahelyeken?
Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!

Legyél Te is vélemény vezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.