A pénz a fontosabb vagy az, amiben a miniszterelnök hisz? – Pulzus közvéleménykutatás

A pénz a fontosabb vagy az, amiben a miniszterelnök hisz? - Pulzus közvéleménykutatás

Ursula von der Leyen bevallotta, hogy a migráció és az LMBTQ-ügyekkel van a legnagyobb problémájuk Magyarországon. „Az emberek nem értik azt a brüsszeli tolvajnyelvet, amelyen zajlik az európai politika” – mondta Orbán Viktor, majd hozzátette: nincs az a pénz, amiért engednének ezekben a kérdésekben Brüsszelnek. Valamint a miniszterelnök azt is hangsúlyozta, hogy szerinte a magyar jogállamisággal, igazságszolgálatással szemben felhozott uniós aggodalmakról „mindenki tudta”, hogy valótlanok. A Pulzus kutatásában felhasználóinkat arról kérdeztük, hogy a pénz a fontosabb vagy az ügy, amiben a miniszterelnök hisz? A válaszadók 53,6%-a gondolja úgy, hogy a pénz sokkal fontosabb. Míg 26,2% szerint az ügy maga, ami fontosabb.

Szerinted a pénz a fontosabb vagy az ügy, amiben Orbán Viktor miniszterelnök hisz?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban, és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.