Pulzus nyereményjáték - iphone nyertesek

Ifj. Wagner László
Pulzus iphone nyertes


Mesélj magadról! Ki vagy, mit csinálsz, mik a terveid?
Ifj. Wagner Lászlónak hívnak, eddig személy- és vagyonőrként dolgoztam Szentdénesen, de most Pécsen szeretnék munkát találni.

Mióta használod a Pulzust, és honnan hallottál róla?
A kezdetektől használom az alkalmazást, körülbelül három hónapja töltöttem le. A nővérem talált rá a Facebookon, és ő ajánlotta nekem.

Mit szeretsz a Pulzusban?
A változatos kérdéseket, és azt, hogy név nélkül könnyebben el tudom mondani a véleményemet.

Mik a kedvenc kérdéseid?
A politikai, közéleti kérdéseket szeretem a legjobban. Szentdénes, ahol élek, egy elmaradott település, ahol nem sok szó esik ilyesmiről, nem igazán foglalkoznak a problémákkal.

Ezután is használni fogod az alkalmazást?
Igen, mindenképpen. Elsősorban eddig is a jó kérdések miatt használtam, a nyeremény csak másodlagos szempont volt. Egyébként sokan használják a Pulzust a családban és a baráti körben. A nővérem már be is váltotta a pontjait kuponokra. Én viszont úgy döntöttem, hogy megpróbálkozom az iPhone-nal.

Szerencsés embernek tartod magad?
Nem igazán, eddig csak kettes és hármas találatom volt a lottón, de ez az első tárgynyereményem.

És mit szóltál, amikor megtudtad, hogy Te nyerted az iPhone X-et?
Mikor megkaptam az emailt arról, hogy megnyertem a telefont, egy napig nem is mertem rá válaszolni, mert nem akartam elhinni, hogy tényleg én nyertem. Én nem engedhetnék meg magamnak egy ilyen telefont, nagyon örülök neki.

Makó Erika
Pulzus iphone nyertes


A Pulzus-nyeremény nyertese, az újabb iPhone X tulajdonosa Makó Erika védőnőként dolgozik immár 10 éve. – Szeretek az emberekkel kommunikálni, elhivatottságnak érzem a munkám – meséli Erika, aki három hónapja használja a Pulzust. – Egyszerű könnyen átlátható, nem túl sok a kérdés, jó a kérdések időzítése. Odafigyelnek a problémákra is, válaszolnak a levelekre – feleli a kérdésre, mit szeret a Pulzusban. Erika a tudományos hátterű és az életmóddal kapcsolatos kérdéseket kedveli leginkább, és természetesnek tartja, hogy a nyereménye után is rendszeresen használja majd az alkalmazást.

Erikának nem először van szerencséje, de ilyen értékű ajándékot nem nyert még soha. – Első pillantásba nem hittem el, azt hittem, hogy csak spam, hihetetlen öröm volt – meséli, hogyan reagált a nyereményéről szóló értesítésre.

Erika és Laci után te lehetsz a következő nyertes. Úgy döntöttünk, azoktól, akik most nem nyertek, nem vonunk le pontot, így nagyobb eséllyel indulhattok az értékes nyereményekért, az 5 ezer, 10 ezer és 25 ezer forintos utalványért, az iPhone X-ért és az egzotikus utazásért. A következő sorsolás szeptemberben lesz.

Tarts velünk!

Sára Budapestről
Pulzus iphone nyertes


A Pulzus újabb iPhone X-et adott át a szerencsés nyertesnek, ezúttal Sárának Budapestről. Sára egyetemi hallgató, nyelveket tanul, és közben majdani saját kreatív vállalkozásán töri a fejét.

Körülbelül hat hónapja használja a Pulzust, a legjobban a szokásokra vonatkozó kérdéseket kedveli, és mindig megnézi a válaszok megoszlását is. Sára nem csak a nyeremény lehetősége miatt használja az alkalmazást, szívesen foglal állást, és érdekli mások véleménye is.

Sára korábban még sosem nyert nyereményjátékon. – Teljesen feldobott, bearanyozta a hetemet – mondta, amikor átvette a Pulzus munkatársaitól a vadonatúj iPhone X-et.