Pulzus nyereményjáték - iphone nyertesek

Ifj. Wagner László
Pulzus iphone nyertes


Mesélj magadról! Ki vagy, mit csinálsz, mik a terveid?
Ifj. Wagner Lászlónak hívnak, eddig személy- és vagyonőrként dolgoztam Szentdénesen, de most Pécsen szeretnék munkát találni.

Mióta használod a Pulzust, és honnan hallottál róla?
A kezdetektől használom az alkalmazást, körülbelül három hónapja töltöttem le. A nővérem talált rá a Facebookon, és ő ajánlotta nekem.

Mit szeretsz a Pulzusban?
A változatos kérdéseket, és azt, hogy név nélkül könnyebben el tudom mondani a véleményemet.

Mik a kedvenc kérdéseid?
A politikai, közéleti kérdéseket szeretem a legjobban. Szentdénes, ahol élek, egy elmaradott település, ahol nem sok szó esik ilyesmiről, nem igazán foglalkoznak a problémákkal.

Ezután is használni fogod az alkalmazást?
Igen, mindenképpen. Elsősorban eddig is a jó kérdések miatt használtam, a nyeremény csak másodlagos szempont volt. Egyébként sokan használják a Pulzust a családban és a baráti körben. A nővérem már be is váltotta a pontjait kuponokra. Én viszont úgy döntöttem, hogy megpróbálkozom az iPhone-nal.

Szerencsés embernek tartod magad?
Nem igazán, eddig csak kettes és hármas találatom volt a lottón, de ez az első tárgynyereményem.

És mit szóltál, amikor megtudtad, hogy Te nyerted az iPhone X-et?
Mikor megkaptam az emailt arról, hogy megnyertem a telefont, egy napig nem is mertem rá válaszolni, mert nem akartam elhinni, hogy tényleg én nyertem. Én nem engedhetnék meg magamnak egy ilyen telefont, nagyon örülök neki.

Pulzus iphone nyertes


A Pulzus-nyeremény nyertese, az újabb iPhone X tulajdonosa Makó Erika védőnőként dolgozik immár 10 éve. – Szeretek az emberekkel kommunikálni, elhivatottságnak érzem a munkám – meséli Erika, aki három hónapja használja a Pulzust. – Egyszerű könnyen átlátható, nem túl sok a kérdés, jó a kérdések időzítése. Odafigyelnek a problémákra is, válaszolnak a levelekre – feleli a kérdésre, mit szeret a Pulzusban. Erika a tudományos hátterű és az életmóddal kapcsolatos kérdéseket kedveli leginkább, és természetesnek tartja, hogy a nyereménye után is rendszeresen használja majd az alkalmazást.

Erikának nem először van szerencséje, de ilyen értékű ajándékot nem nyert még soha. – Első pillantásba nem hittem el, azt hittem, hogy csak spam, hihetetlen öröm volt – meséli, hogyan reagált a nyereményéről szóló értesítésre.

Erika és Laci után te lehetsz a következő nyertes. Úgy döntöttünk, azoktól, akik most nem nyertek, nem vonunk le pontot, így nagyobb eséllyel indulhattok az értékes nyereményekért, az 5 ezer, 10 ezer és 25 ezer forintos utalványért, az iPhone X-ért és az egzotikus utazásért. A következő sorsolás szeptemberben lesz.

Tarts velünk!

Pulzus iphone nyertes


A Pulzus újabb iPhone X-et adott át a szerencsés nyertesnek, ezúttal Sárának Budapestről. Sára egyetemi hallgató, nyelveket tanul, és közben majdani saját kreatív vállalkozásán töri a fejét.

Körülbelül hat hónapja használja a Pulzust, a legjobban a szokásokra vonatkozó kérdéseket kedveli, és mindig megnézi a válaszok megoszlását is. Sára nem csak a nyeremény lehetősége miatt használja az alkalmazást, szívesen foglal állást, és érdekli mások véleménye is.

Sára korábban még sosem nyert nyereményjátékon. – Teljesen feldobott, bearanyozta a hetemet – mondta, amikor átvette a Pulzus munkatársaitól a vadonatúj iPhone X-et.