5 éves a Pulzus alkalmazás és a Pulzus-közösség!

 

Hogy repül az idő, ha az ember jól szórakozik! Mintha csak tegnap lett volna, hogy megálmodtunk nektek egy okostelefonra letölthető alkalmazást, amely sokkal egyszerűbbé és élvezhetőbbé teszi a véleménymegosztást. Ami 2017-ben álom volt, mára valósággá vált: nem kell alkalmatlan pillanatokban hívó telefonos operátorokkal beszélgetni, akkor tölthetitek ki a kutatásokat, amikor csak akarjátok!

A célunk mindig is az volt, hogy felületet teremtsünk az embereknek véleményük kinyilvánítására hiszen a szólásszabadság a demokratikus lét egyik legfőbb alappillére. Azt is igyekeztünk szem előtt tartani, hogy olyan hírekkel és témákkal kapcsolatosan kérdezzünk titeket, amelyek a közélet fókuszában állnak, ezzel is szorosan tartva ujjunkat a magyar közvélemény ütőerén. 

Ám egy közösség kiépítésekor a legeslegfontosabb elem mindig az egyén marad. Ezért az évek során a visszajelzéseitekből épülve olyan lehetőségeket tettünk elérhetővé a Pulzus felületén, amelyek játékossá, és élvezhetővé és hasznossá teszik a mindennapos használatot:

  • Izgalmas, érdekfeszítő kérdések
  • Megtekinthető válaszstatisztikák
  • Felhasználói kérdések
  • Pontgyűjtés és beváltás lehetősége
  • Időszakos nyereményjátékok

Köszönjük, hogy velünk tartottatok az elmúlt öt évben, és reméljük, hogy a jövőben is megosztjátok velünk a véleményeteket!

Ebből az alkalomból az alábbi „programokkal” kedveskedünk nektek:

Felhasználói kérdések:

Ne csak válaszolj, kérdezz! Május 16-tól 22-ig minden nap publikálunk felhasználói kérdést az applikációban. Az appon belül a menüben, a ‘Kérdés hozzáadása’ gombra kattintva tudtok nekünk kérdéseket küldeni. 

Ne mulaszd el a lehetőséget hogy most te irányítsd a felméréseket!

Elégedettségi kérdőív:

Számít a véleményed!

Egy születésnapnak mindig része az önvizsgálat is, ebben szeretnénk a segítségeteket kérni. Több kérdést is felteszünk majd Nektek azzal kapcsolatban, hogyan tudnánk még jobbá varázsolni az applikációt, a felhasználói élményt, és tovább építeni ezt a nagyszerű közösséget.

Nyereményjáték:

A szerencse legyen veled! Minden felhasználó, aki megfelel az alábbi kritériumnak, automatikusan részt vesz nyereményjátékunkban, ahol 5 darab 10.000 Ft értékű Alza kupont sorsolunk ki!

A részvétel feltétele, hogy 2022. május 16. és 22. között legalább 55 Pulzuspontot gyűjtsetek az applikációban feltett kérdések megválaszolásával.

Nem számít, hogy eddig hány pontot gyűjtöttél – most itt a lehetőség, hogy nyerj!

A részletekről a Nyereményjáték Szabályzatban olvashatsz!

Szabályzat