Szeretsz karácsonyi zenéket hallgatni? – Pulzus közvéleménykutatás

Az advent a várakozásról szól. A befelé fordulásról, az ünnepre való készülésről, csendről, reményről. Ehelyett azonban a legtöbbünk számára a rohanás, a stressz, és a vásárlás szimbólumává vált ez az időszak.

Sokakat az ünnepi készülődés félelemmel, szorongással teli időszak. Pszichés szempontból pedig kimerítő része az évnek ez a periódusa. Tanulmányok bizonyítják továbbá, hogy a stressz és a karácsonyi dalok együtt igazán megterhelően hatnak az emberek számára. Egyáltalán nem egészséges, ha ugyanazok a dalokat halljuk több héten keresztül. Unalom, szorongás és stressz uralkodhat el az ember felett ilyen esetben.

Pszichológusok szerint az adventi időszakban folyamatosan játszott karácsonyi zene ráadásul még mentálisan is kimerítő hatású.

A Pulzus kutatásában most arra kerestük a választ, hogy felhasználóink szeretik-e a karácsonyi zenéket az évnek ebben az időszakában?

A válaszadók 35%-a elviseli, míg 22%-a kifejezetten szereti ezeket a zenéket.

Te szeretsz karácsonyi zenéket hallani az adventi időszakban?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.