Könnyen túllépsz a konfliktusokon? – Pulzus közvéleménykutatás

Napjainkban igazi kettősség jellemzi az emberi konfliktusokhoz való viszonyunkat. A médiában, az irodalomban, sőt még az iskolai tanulmányaink során is azzal szembesülünk, hogy ha alkalmazkodunk a társadalom elvárásaihoz és betartjuk a szabályokat, elkerülhetjük a nézeteltéréseket.
A valóságban azonban teljesen másként mutat. A konfliktusok a mindennapjaink részévé válnak, szinte nem is tulajdonítunk nekik nagy jelentőséget. Azonban jól tudjuk, hogy konfliktusaink megélése, és a velük való szembenézés alapvetően szükséges személyiségünk formálódásához, fejlődésünkhöz.
A munkahelyünkön az információk sokaságában, a szervezeti, vagy akár a gazdasági bizonytalanságból adódóan, a hatalmi játszmák, a rosszul értelmezett elvárások, az elégtelen kommunikáció mind-mind hatalmas terhet rónak ránk. Ezek rengeteg konfliktus helyzetet teremtenek, mellyel naponta szembesülünk.

Kutatásunkban arra kerestük a választ, hogy a Pulzus applikáció felhasználói hogyan kezelik az ilyen jellegű problémákat, konfliktusokat emberi kapcsolataikban?
A válaszadók 40%-a kicsit nehezen kezeli az ilyen konfrontációkat, és nehezen lép túl rajtuk. 27% pedig bevallása szerint nagyon nehezen kezeli, és engedi el az ilyen jellegű nézeteltéréseket.
Ha valamilyen probléma, konfliktus adódik emberi kapcsolataidban, általában könnyen túllépsz ezeken, vagy sem?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!

Legyél Te is vélemény vezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.