Hibrid munkavégzési modell – Pulzus közvéleménykutatás

A járvány első hullámában szinte minden cég dolgozói home office-ba, otthoni munkavégzésre kényszerültek. Mindenkinek váratlanul és gyorsan kellett alkalmazkodnia a kialakult helyzethez, mely során nem biztos, hogy a szabályoknak minden szempontból megfelelő rendszer kialakítására került sor.

A váltás rávilágított arra, hogy a home office lehet hatékony, és vannak hosszú távon is kihasználható előnyei. Azonban nem szabad megfeledkezni az úgynevezett „smart working”, azaz hibrid munkavégzésben rejlő lehetőségekről.

Számos munkakörben bevált az otthoni munkavégzés, de jellemzően a hibrid működési modell bizonyult a leghatásosabbnak. Ennek lényege, hogy a dolgozók nem tartózkodnak mindig az irodában, de nem is mindig távmunkában dolgoznak. Hogy ki mennyi időt tölt home office-ban vagy az irodában, függ a munkakörétől, de attól is, hogy az adott munkavállaló hol tud hatékonyabban dolgozni.

Felmérésünkben arra voltunk kíváncsiak, hogy felhasználóink melyik munkavégzési formát részesítik előnyben. A válaszadók 51%-a tartja a hibrid munkavégzést a legjobb megoldásnak.

Szerinted melyik megoldás a legjobb?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban, és megháláljuk! Válaszaidért kapott Pulzus pontjaidat értékes nyereményekre válthatod be!

Legyél Te is véleményvezér!

 

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.