Fegyvergyárak itthon? – Pulzus közvéleménykutatás

Februárban hagyta jóvá a kormány a koncepciót azzal kapcsolatban, hogy hogyan szeretnénk az építészetet és az építésügyet megváltoztatni Magyarországon.

Lázár János már az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének (ÉVOSZ) podcast-csatornáján beszélt is a jövőbeni tervekről: „Beszéljünk világosan, Magyarországon is fegyvergyárak fognak épülni. Fegyvergyártás lesz, repülőgép-, harcirepülőgép-gyártás lesz. A lengyelek 10 milliárdért vesznek fegyvereket, tehát egy építőiparos gondolkodhat úgy, hogy ipari csarnokot fogok építeni, csak most fegyvergyáraknak,”

Lázár úgy gondolja Magyarország vezető gazdasági hatalom lehet a térségben a 2030-as évekre Lengyelország mellett.

A Pulzus kutatásában arról kérdeztük felhasználóinkat, hogy örülnek-e Lázár János jövőbeni terveinek?

A válaszadók 72%-a egyáltalán nem örül annak az ötletnek, hogy itthon fegyvergyárak épüljenek. 17% teljesen elfogadottnak tekinti.

Te Örülsz annak, hogy fegyvergyárak fognak épülni itthon?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban, és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!

Legyél Te is véleményvezér!

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.