Elégedett vagy a jelenlegi kereseteddel? – Pulzus közvéleménykutatás

2021 májusában a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 431 600, a kedvezmények nélkül számolt nettó átlagkereset 287 000 forint volt, mindkettő 8,2%-kal magasabb, mint egy évvel korábban.

A béremelkedés főként az állami szférában lezajlott növekvő bérrendezési folyamat következtében alakulhatott. Azonban a vállalati szférában jelentősen lassult a bérek emelkedése.
A KSH legújabb adatai szerint 8,2 százalékkal nőtt mind a bruttó mind a nettó átlagkereset, míg a reálbérek 5,8 százalékkal emelkedtek.

A munkaadók béremelésre kényszerülnek a munkaerő megtartása érdekében, így a járvány harmadik hulláma és az alacsonyabb minimálbér-emelés ellenére is dinamikusan emelkednek a keresetek.
Felmérésünkben most arra kerestük a választ, hogy a Pulzus felhasználói elégedettek-e fizetésükkel?
A Válaszadók 43%-a nem elégedett, 22% többnyire igen míg 15% válaszolta azt, hogy többnyire nem elégedett.

Elégedett vagy a jelenlegi kereseteddel?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is vélemény vezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.