Az apáknak is meg kellene hallgatni a szívhangot? – Pulzus közvéleménykutatás

Több mint két hónapja lépett életbe az a belügyminiszteri rendelet, amely rögzíti, hogy a terhességmegszakítás előtt, hogy az édesanyának meg kell hallgatnia a magzat szívhangját. Ezen felül egy szakorvos által kiadott leletet is be kell mutatnia, amely igazolja, hogy erre sor került.

Sokan azonban úgy vélik, hogy egy gyermek sorsáról való döntés nem kizárólag az anya, hanem ugyanolyan mértékben az apa joga és kötelessége is. Akik az abortuszt női jogként ítélik meg figyelmen kívül hagyják a gyermek megfoganásához szükséges másik személyt az apát, úgy vélik az édesapának nincs joga dönteni ebben a kérdésben. Az abortusz egyszemélyes döntés?

A Pulzus Applikációban felhasználóinkat arról kérdeztük, hogy véleményük szerint az apának is meg kellene-e hallgatnia a magzati szívhangot?

A válaszadók 41%-a szerint az apáknak is hallania kellene a magzati szívhangot.

Szerinted az apának is meg kellene hallgatni a magzat szívverését?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.