Vennél magyar kriptovalutát? – Pulzus közvéleménykutatás

A legelső és legismertebb kriptopénz, a bitcoin óta már számos digitális valuta terjedt el a világon.

Nem is olyan régen létrejött Magyarország első mémcoinja, amivel amellett, hogy szerencsés esetben sokat lehet keresni, még adakozni is lehet. Ez az első magyar mém-kriptovaluta, a Vizslacoin.

Az alapítók szerettek volna kitűnni a tömegből, és jót is tenni. Így született meg az a gondolat, hogy ez legyen az első olyan kriptovaluta itthon, amellyel adakozni is lehet.
A baráti társaság által alapított virtuális magyar pénz szorzója szerencsés esetben az év végére a mostani árfolyamnak akár ezerszerese is lehet, és az alapítók a készlet 10%-át állatmenhelyeknek adományozzák.

Szerettük volna kideríteni, hogy a Pulzus app-ot használók körében mennyire népszerű a virtuális pénz, és vásárolnának-e magyar kriptovaliutát.

A válaszadók 52%-a nem vásárolna magyar virtuális coint, 26% jelenleg még nem, és csupán 18% az, aki vásárolna, de még nem kerített rá sort.

Vennél magyar kriptovalutát?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is vélemény vezér!

 

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.