Tejtermékkel szívünk védelméért – Pulzus közvéleménykutatás

Egy nemzetközi kutatás során összefüggést talált a tejtermékek rendszeres fogyasztása és a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatának csökkenése között.
Egy kutatásban kifejezetten a tejtermék fogyasztása, valamint a szívbetegedések összefüggését vizsgálták.
Az eredmények alapján megdőlni látszik a tévhit, miszerint a tej egészségtelen, ugyanis a tejzsírsav csökkentheti az érrendszeri megbetegedések kockázatát. A kutatásban azoknak a személyeknek, akik nagyobb mennyiségben, akár napi három adag tejterméket fogyasztanak, és ezzel megfelelő tejzsírt visznek be szervezetükbe, kisebb esélyük volt arra, hogy szív- és érrendszeri betegségben szenvedjenek.
A bizonyítékok alapján úgy tűnik, valamennyi telített zsír mégis egészséges, a tejtermékek pedig más hasznos vegyületeket – aminosavakat, telítetlen zsírokat, K1 és K2 vitamint, kalciumot, magnéziumot, káliumot – is tartalmaznak.
A Pulzus applikációt használókat arról kérdeztük, hogy általában hány százalékos zsírtartamú tejet szoktak vásárolni?
A válaszadók 38%-a 1,5 százalékos zsírtartalmú, míg 33% 2,5 százalékos zsírtartalommal rendelkező tejet szokott vásárolni.
Milyen zsírtartalmú tejet vásárolsz általában?
Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!

Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.