Te szoktál takarékoskodni? – Pulzus közvéleménykutatás

Te szoktál takarékoskodni? - Pulzus közvéleménykutatás

Tudtad, hogy 10 perc mosogatás folyóvízben 150-200 liter víz elhasználását jelenti? Kádban fürdés pedig 200-400 liter meleg víz. Egy csöpögő csap havonta akár 1 m3 vizet is elpazarolhat! Rengeteget spórolhatsz egy kis plusz odafigyeléssel.

Nem csak a spórolás, ami meggondolandó, ahogy a Föld népessége egyre csak nő, az egy főre eső erőforrások pedig csökkennek, egyre fontosabbá válnak ezek a fogalmak, ezért a környezettudatosságra, fenntarthatóságra egyaránt ugyanúgy fokozottabban kellene ügyelnünk, mint az energiatakarékosságra.
Felmérésünkben kíváncsiak voltunk arra, hogy a Pulzus alkalmazást használók körében mennyire, és miért fontos a takarékoskodás.

A válaszadók 16%-a csak annyira takarékoskodik, amíg az nem megy a kényelme rovására.
A kutatásban résztvevők 21%-nak fontos a fenntartható fejlődést, és tudja, hogy ezzel elősegítheti azt.
A Pulzus felhasználók 25%-a azért figyel az energiafelhasználásra mert szeretne az erőforrásokkal takarékoskodni, míg a nagytöbbség 35% mondja azt, hogy számár a vízzel, villannyal, gázzal való takarékosság azért fontos, hogy csökkenthesse kiadásait.

Te, a mindennapi életben szoktál takarékoskodni a vízzel, a villannyal és a gázzal?

 

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban, és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.