Próbáltad már a meditációt? – Pulzus közvéleménykutatás

Egyre több magyar fordul mentálterapeutához poszt-Covid-szindróma miatt. Folyamatosan félelemben tart bennünket a vírus, sőt, ha estleg elkapjuk, még az is felmerülhet bennünk, hogy belehalhatunk. A világjárvány okozta bizonytalanság miatt mindenki többet stresszel, szorong és aggódik. A házikarantén és a home office által kiváltott bezártság mindezt csak fokozza.

A legtöbb embernek elege van abból, hogy a vírus felforgatta az életét, otthonról dolgozik, nem találkozhat a barátaival, rokonaival. Az egész világ biztonságosságába vetett hitünkre mért óriási csapást a járvány. A szakemberek szerint a meditáció segíthet ezen kellemetlenségek enyhítésében.

A Távol-Keleten, Indiában, Kínában és Japánban már ősidők óta gyakorolják, a nyugati világban most éli virágkorát. A meditálás jelentős mentális és fizikai előnyökkel jár, és csupán napi 10 perc elegendő lehet hozzá. A módszer az elme természetes működését veszi alapul, és mindenki számára egyszerűen elsajátítható.

Szerettük volna megtudni, hogy a Pulzus felhasználók próbálkoztak-e már meditációval.
A kutatás résztvevőinek válasza megdöbbentő a fenti adatokat tekintve, ugyanis a válaszadók 40%-a nem próbálta, és nem is tervezi kipróbálni a meditációt.

Te próbáltál már a meditálni?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban, és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is vélemény vezér!

 

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.