Összefügg a bio- és ökotermékek népszerűsége a sznobizmussal – Pulzus közvéleménykutatás

A nemzetközi színen is helytálló natúrkozmetikum-márka, a magyar Ilcsi Natúrkozmetikum, termékeink előállítása során több mint 100 féle bio növényből készíti professzionális, natúr, problémamegoldó kozmetikumait.

A natúr kozmetikumok ezért minden esetben friss, minősített bio gyógynövényekből, gyümölcsökből, zöldségekből és virágokból készülnek. A cég kozmetikumainak széles választékát azoknak ajánlja, akik a natúr, mellékhatásoktól mentes bőrápoló megoldásokat részesítik előnyben.
Molnár Ferenc, az Ilcsi Szépítő Füvek tulajdonosa szerint, sikeresebbek a termékei vidéken, véleménye szerint mindez azért, mert vidéken kevesebb a sznob.

A Pulzus app-ot használókat arról kérdeztük összefügghet-e a bio és öko termékek népszerűsége a sznobizmussal?
A válaszadók 25% szerint inkább igen, 21%-a szerint igen, míg 19%-uk szerint nincs összefüggés a sznobizmus, és a bio termékek használata között

Mit gondolsz összefüggésbe hozható a bio- és ökotermékek népszerűsége a sznobizmussal?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is vélemény vezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.