Online megoldások a munka világában – Pulzus közvéleménykutatás

A munka világa a pandémia hatására végérvényesen és visszafordíthatatlanul megváltozik. 2020-ban munkaadó és munkavállaló egyaránt ízelítőt kapott a változás fő irányaiból.

A tapasztalatok alapján fenntartható módon kell újraértelmezni és tudatosan alakítani a munka világát, és a munkavégzést egyaránt. Rugalmas keretrendszert kell kialakítani, amely figyelembe veszi a munkavállalói igényeket és a megváltozott szokásokat.

A vállalati vezetők, szerte a világban többféleképpen próbálják élhetőbbé tenni az otthoni munkavégzést dolgozóik számára. Virtuális kávészünet, vagy online ebéd a kollégákkal, esetleg egy laza online meeting.
Kutatásunkban kíváncsiak voltunk, hogy a Pulzus felhasználói az online világban történő közösségi eseményeket, vagy a szabad levegőn töltött munkaidős elfoglaltságot választják-e.

A válaszadók 40%-a gondolja úgy, hogy számára egy szabadban tartott meeting a kollégákkal mindennél jobb.

Számodra mi lenne a legvonzóbb?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban, és megháláljuk! Válaszaidért kapott Pulzus pontjaidat értékes nyereményekre válthatod be!

Legyél Te is véleményvezér!

 

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.