Megbízható, vagy nem? – Pulzus közvéleménykutatás

blog_0428_1200x628_V1

Tudtad, hogy pusztán egy tized másodperc is elég, hogy véleményt alakítsunk ki másokról?
A pszichológusok szerint az első benyomás rendkívül meghatározó. A legmeglepőbb pedig az, hogy ez szinte nincs is összefüggésben azzal, hogy valójában mennyire „jó ember” a másik fél. Mindent a nonverbális jelek döntenek el: a gesztusok, a mimika, nem pedig a pozitív tulajdonságok.

Szerettük volna megtudni, hogy mit gondolnak a Pulzus felhasználók: mennyire megbízhatóak az első benyomások? Beigazolódik a későbbiekben, amit az első pillanatokban éreztünk/gondoltunk?

A válaszadók 60%-a úgy gondolja, hogy az első benyomások inkább megbízhatóak, mint nem. A résztvevők 16%-a szerint épp ellenkezőleg: az első benyomások inkább megbízhatatlanok. 12% szerint nagyon megbízhatóak, 6% szerint egyáltalán nem.

Szerinted mennyire megbízhatóak az első benyomások?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban, és megháláljuk! Válaszaidért kapott Pulzus pontjaidat értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is vélemény vezér!

 

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.