Hogyan kellene segíteni a magyar családokat? – Pulzus közvéleménykutatás

Mint sok más országban Ausztriában is évtizedek óta nem látott áremelkedés ment végbe, az inflációs ráta jelenleg 8 százalék, mely várhatóan hosszú ideig ilyen magas is marad.

Az osztrák kormány, a drágulásokra reagálva, ötmilliárd eurót fordítana magánszemélyek támogatására, egymilliárd eurót pedig a vállalkozások kisegítésére, ezzel ellensúlyozva az inflációt.

A bemutatott segélycsomag már idén nyáron több száz eurós egyéni kifizetéseket jelentene a lakosság számára.

Ha a parlament elfogadja a javaslatot a családok gyerekenként 180 eurónyi (71 ezer forint) támogatást kaphatnak, az alcsony jövedelműek pedig egyszeri 300 eurós (119 ezer forint) támogatást még idén nyáron. Ezen felül minden lakost egyszeri 250 eurós (99 ezer forint) anyagi segítség illetne meg.

Kutatásunkban arra kerestük a választ, hogy a Pulzus Applikációt használók mit gondolnak az osztrák segélycsomagról? Véleményük szerint esetleg érdemes volna hazánkban is hasonló segítséget nyújtani a családoknak?

A válaszadók 85%-a szerint Magyarországon is ilyen segítségre volna szükség.

Szerinted itthon is hasonlóan kellene segíteni a lakosokat?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.