Az időben felismert emlőrák gyógyítható – Pulzus közvéleménykutatás

Az emlőrák a tüdőrák után a nők leggyakoribb daganatos megbetegedése.
Magyarországon a nők 7-10 százalékánál fordul elő emlőrák. Évente mintegy 5.000 új megbetegedést és 2.100-2.200 közötti halálesetet tartanak nyilván.

Az emlőrák korai felismerése érdekében maguk a nők tehetnek legtöbbet. Ebben segíti őket, ha részt vesznek a felkínált szűrővizsgálaton. Az időben felismert emlődaganat azonban nagy eséllyel gyógyítható, és a betegeknek 75% esélyük van arra, hogy akár 15 év múlva is egészségesen élhessenek.
Az emlőrák rizikója csökkenthető. Az életmódbeli tényezők közül a túlsúly elkerülésével, illetve a meglévő túlsúly leadásával, a rendszeres fizikai aktivitással és a dohányzás mellőzésével.
A Pulzus applikáció felhasználóit arról kérdeztük: – tisztában vannak-e azzal, hogy az időben felismert emlőrák gyógyítható?

A válaszadók 32%-a tisztában van vele, hogy ez a gyakori daganatos megbetegedés gyógyítható. Továbbá a kutatásban résztvevők 18%-a saját bevallása szerint kifejezetten tájékozott ebben a témában.
Te tudsz arról, hogy ez a gyakori daganatos megbetegedés gyógyítható?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!

Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.