Öt éves a Pulzus!

A május hónap különleges időszak számunkra, hiszen éppen öt évvel ezelőtt indult útjára alkalmazásunk. A Pulzus app születésnapja alkalmából csapatunk egy rendkívüli nyereményjátékkal és tematikus programokkal szeretné meghálálni hűségedet.

Hogy repül az idő, ha az ember jól szórakozik! Mintha csak tegnap lett volna, hogy megálmodtunk nektek egy okostelefonra letölthető alkalmazást, amely sokkal egyszerűbbé és élvezhetőbbé teszi a véleménymegosztást. Ami 2017-ben álom volt, mára valósággá vált: nem kell alkalmatlan pillanatokban hívó telefonos operátorokkal beszélgetni, akkor tölthetitek ki a kutatásokat, amikor csak akarjátok!

A célunk mindig is az volt, hogy felületet teremtsünk az embereknek véleményük kinyilvánítására hiszen a szólásszabadság a demokratikus lét egyik legfőbb alappillére. Azt is igyekeztünk szem előtt tartani, hogy olyan hírekkel és témákkal kapcsolatosan kérdezzünk titeket, amelyek a közélet fókuszában állnak, ezzel is szorosan tartva ujjunkat a magyar közvélemény ütőerén. 

Ám egy közösség kiépítésekor a legeslegfontosabb elem mindig az egyén marad. Ezért az évek során a visszajelzéseitekből épülve olyan lehetőségeket tettünk elérhetővé a Pulzus felületén, amelyek játékossá, és élvezhetővé és hasznossá teszik a mindennapos használatot:

  • Izgalmas, érdekfeszítő kérdések
  • Megtekinthető válaszstatisztikák
  • Felhasználói kérdések
  • Pontgyűjtés és beváltás lehetősége
  • Időszakos nyereményjátékok

Köszönjük, hogy velünk tartottatok az elmúlt öt évben, és reméljük, hogy a jövőben is megosztjátok velünk a véleményeteket!

Ebből az alkalomból az alábbi „programokkal” kedveskedünk nektek:

Felhasználói kérdések:

Ne csak válaszolj, kérdezz! Május 16-tól 22-ig minden nap publikálunk felhasználói kérdést az applikációban. Az appon belül a menüben, a ‘Kérdés hozzáadása’ gombra kattintva tudtok nekünk kérdéseket küldeni. 

Ne mulaszd el a lehetőséget hogy most te irányítsd a felméréseket!

Elégedettségi kérdőív:

Számít a véleményed!

Egy születésnapnak mindig része az önvizsgálat is, ebben szeretnénk a segítségeteket kérni. Több kérdést is felteszünk majd Nektek azzal kapcsolatban, hogyan tudnánk még jobbá varázsolni az applikációt, a felhasználói élményt, és tovább építeni ezt a nagyszerű közösséget.

Nyereményjáték:

A szerencse legyen veled! Minden felhasználó, aki megfelel az alábbi kritériumnak, automatikusan részt vesz nyereményjátékunkban, ahol 5 darab 10.000 Ft értékű Alza kupont sorsolunk ki!

A részvétel feltétele, hogy 2022. május 16. és 22. között legalább 55 Pulzuspontot gyűjtsetek az applikációban feltett kérdések megválaszolásával.

Nem számít, hogy eddig hány pontot gyűjtöttél – most itt a lehetőség, hogy nyerj!

A részletekről a Nyereményjáték Szabályzatban olvashatsz!

Szabályzat