Mobilapplikáció fejleszti a gyermekek pénzügyi tudatosságát – Pulzus közvéleménykutatás

A gyermekek pénzügyi tudatosságának online edukációs eszközökkel való fejlesztése nagyon fontos.

A Digitális Diákszéf Mobilapplikáció fejleszti a gyermekek pénzügyi tudatosságát, a program célja, hogy a diákokat elősegítése a korszerű pénzügyi, digitalizációs és fenntarthatósági ismeretek megszerzésében.

Az alkalmazás segítségével elsajátítható digitális készségeket és kompetenciákat a résztvevő diákok a járványhelyzet okozta felgyorsuló digitalizáció során a mindennapokban is számtalan helyen tudják kamatoztatni.

Az ingyenes mobil alkalmazásban az általános iskolás diákok játékos formában pénzügyi, digitalizációs és fenntarthatósági témájú kvízkérdésekre válaszolva – digitális érmeket gyűjthetnek, cserélhetnek és válthatnak ajándékokra.

A Pulzus kutató felhasználóit arról kérdeztük, mennyire tartják fontosnak már kiskorban a gyerekek pénzügyi tudatosságra való nevelését?
A válaszadók 70%-a kifejezetten fontosnak tartja a pénzügyi oktatást az iskolákban.

Te mennyire tartod fontosnak a pénzügyi ismeretek oktatását gyerekek részére?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!

Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.