Mennyire vagy mobil függő? – Pulzus közvéleménykutatás

Mennyire vagy mobil függő? - Pulzus közvéleménykutatás

Világszerte több mint 3 milliárd okostelefon-felhasználó van, 2021-ben ez elérheti a 3,8 milliárdot is. Gondoltad volna, hogy csak az elmúlt tíz percben a bolygó lakosságának 34%-a valószínűleg ránézett a mobiljára?
A pandémia okozta lezárások miatt a szélessávú internet-előfizetők körében a, mobiltelefonok, televíziók, játékeszközök, számítógépek és laptopok, valamint az intelligens órák és egyéb hordozható eszközök, sőt az intelligens-otthon eszközök képernyője előtt töltött idő is jelentősen megnőtt.
Egy pár évvel ezelőtti tanulmány szerint naponta 2617 alkalommal koppintunk, csúsztatunk és kattintunk eszközeinkre.
Egy amerikai naponta átlagosan 96 alkalommal nézi meg a mobilját. A napokban egy amerikai vállalat meghirdette a Digital Detox Challenge játékot, amely arra buzdítja az amerikaiakat, hogy hanyagolják a technológiát és az internet helyett inkább a természethez kapcsolódjanak.
Kíváncsiak voltunk, mi a helyezt itthon? A Pulzus kutatásában résztvevők 28%-a naponta 20 alkalommal pillant mobiltelefonjára. A megkérdezettek 27%-a 21-40 alkalommal, míg 16% akár napi 41-60-szor is ránéz telefonja képernyőjére.
Egy átlagos hétköznapon Te hányszor nézed meg a mobilodat?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban, és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁ