Hogy állsz a reggelivel? – Pulzus közvéleménykutatás

blog_0426_1200x628_V1

Reggelizz úgy, mint egy király! – tartja a mondás, és a táplálkozástudósok valóban egyetértenek abban, hogy a reggeli a nap fontos étkezése, melynek elhagyása – számos felmérés szerint – igen elterjedt, rossz szokás.

A kiegyensúlyozott, egészséges táplálkozásból nem hiányozhat a reggeli, mely a délelőtti fizikai és szellemi tevékenységekhez szükséges energia biztosításával megalapozza a teljesítményünket.
A szakemberek a napi étkezések közül a legfontosabbnak a gyakran elhanyagolt reggelit tartják. A nap megfelelő indulásához feltétlenül szükség van erre az étkezésre, ugyanis ébredés után a legalacsonyabb a vércukorszint.

Tudtad, hogy szervezetünk kétszer annyi kalóriát éget el a reggeli étkezésből, mint az esti vacsora kalóriatartalmából? Ráadásul, reggeli után a vércukorszint-emelkedés is kisebb, ami jobb a szervezetnek.

A Pulzus-kutatás résztvevőinek 47%-a rendszeresen reggelizik. A válaszadók 23%-a viszont néha kihagyja a napindító étkezést.

Szoktál reggelizni?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban, és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is vélemény vezér!

 

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.