Hibázott a buszvezető, hogy felengedte a motoros kerekesszékeseket a buszra? – Pulzus közvéleménykutatás

Hibázott a buszvezető, hogy felengedte a motoros kerekesszékeseket a buszra? - Pulzus közvéleménykutatás

Patkánynak nevezte az egyik utast egy BKV-sofőr Budapesten. Előtte vitába keveredtek arról, hogy fel kell-e engedni a motoros kerekesszékeseket a buszra. A vezető többször elismételte, hogy a busz nem is lenne köteles elvinni semmilyen elektromos kerekesszéket. Végül feljutottak a járatra, de a leszállásuk sem volt egyszerű, a sofőr szerint nem jeleztek időben. Utóbb kiderült: nem működött a leszállásjelző gomb. A BKV szerint a buszvezető nem hibázott, a Budapesti Közlekedési Központ azonban másképp látja: újabb vizsgálatot kértek a BKV-tól, és bocsánatot kért a buszsofőr viselkedése miatt. A Pulzus Applikációt használókat arról kérdeztük, hogy a BKV vezetője hibázott-e, hogy felengedte a motoros kerekesszékeseket a buszra? A válaszadók 66,9%-a szerint hibázott a buszvezető, hogy felengedte az elektromos járművet a buszra.

Szerinted hibázott a buszvezető?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban, és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.