Hány éves korban érdemes felvilágosítani a gyerekeket? – Pulzus közvéleménykutatás

Előbb-utóbb minden szülő szembesül a zavarba ejtő kérdésekkel. Kényes a téma, de valójában kár halogatni. Mire az iskolában elkezdik a gyerekek felvilágosítását, legtöbbjük már innen-onnan összeszedett, akár bizonytalan forrásokból származó félinformációkkal és tévedésekkel rendelkezik.

Szakemberek szerint érdemes mielőbb elkezdeni a tájékoztatást, mélyebben elbeszélgetni a gyerekkel a témáról, akár már alsó tagozatban is. Különösen a lányok esetében érdemes idejében beszélni, és felkészíteni őket.

A Pulzus applikációt használók körében végzett kutatásban arra voltunk kíváncsiak, hogy az appot használók szerint hány éves korban kellene elkezdeni a gyerekek szexuális felvilágosítását?

A válaszadók 22%-a szerint 9-10 éves korban érdemes megejteni a felvilágosítást.
Szerinted hány éves korban érdemes elkezdeni a gyerekek szexuális felvilágosítását?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!

Legyél Te is vélemény vezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.